Official dealer sinds 2012
 

Geperste, tarweglutenvrije brokken

 

Bij de samenstelling van Healthy Dog worden de allerbeste grondstoffen gebruikt, waardoor de voeding makkelijk opneembaar en goed verteerbaar is. Zo is de ontlasting compacter.
 
Er wordt per variant maar een soort eiwit gebruikt en dat maakt de voeding makkelijker verteerbaar en er ontstaan minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Dit betekent uiteraard ook minder ontlasting.
 
De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van de hond.
 
Wij leveren van Healthy Dog
Regular 15 kg, Regular small 5 kgPuppy 5 kgChicken & Rice 15 kgSport 15 kg en Probiotics 15 kg 
 
Voor meer informatie: www.healthydog.be
 
Op bestelling ook 'WILD MENU'      

Deze brok bevat géén granen, gluten of aardappelen. Met wild zwijn als enige eiwitbron, gezonde groenten, fruit en kruiden, bootst het de voeding uit het wild na. De brok is uitermate geschikt voor (allergie)gevoelige honden. Met probiotica en prebiotica wordt de weerstand en maag-darmflora verbeterd. Glucosamine en chondroitine is er voor sterke, soepele spieren en gewrichten. Het voer bevat zalmolie voor de omega 3- en 6-vetzuren.