Complete vleesvoeding

 

'ANTI-BLAASGRUIS COMPLEET': Kippenmousse met Rund en Eend + zalmolie, 200 gram:  € 1,19

Attentie! 

Ons vleesvoer voor katten bevat zuiver vlees, dus géén dierlijke bijproducten en is beslist glutenvrij!

 
Catfood voor echte carnivoren!

Van nature eten katten rauw vlees, organen en botten. Als katten nog vogels of muizen eten, dan eten ze die vaak ook helemaal. Ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor extra belasting van de organen en geven dikwijls gezondheidsproblemen.

De meeste katten drinken te weinig.  En als zij brokjes krijgen, moeten ze veel meer drinken om het vochttekort aan te vullen. Vers vlees bevat al voldoende vocht en dit draagt bij aan een goede waterhuishouding. Een voeding die metabolisch vocht bevat kan blaas- en nierproblemen voorkomen èn zelfs genezen. 

Voorkom problemen en ga voor je kat ook over op vers vlees. Dan neem je een van je beste beslissingen. Wij helpen je daarbij!  Want fysiologisch staan katten dan wel dicht bij de natuur, ze zijn soms het vlees niet meer gewend. En dan bedoelen we NIET het voer in tinnetjes en kuipjes dat vaak nauwelijks vlees bevat. Er mag op die blikjes bijvoorbeeld wel staan 'Met KIP' of 'Met EEND', maar veel merken bevatten slechts 4% vlees! Kijk maar eens hoeveel vlees er in je huidige blikvoer zit! 

Fabrikanten, je kent vast hun dure reclames, weten m.b.v. smaak- en geurstoffen een zeer grote hap soja (=plantaardig!) soms best aantrekkelijk te maken voor je kat. Maar ...  jij beslist, jij koopt hun voer. Dit geeft je een grote verantwoordelijkheid. Wij hebben, naast onze succesvolle voedingen voor honden ook een Mousse voor katten: 100% vlees van kip/ rund en eend.

Kies voor de gezondheid van je kat en doe dat zonder dure medicijnen of dieetvoeders! Ja, voor vlees heb je wat diepvriesruimte nodig en droge brokjes geven is misschien makkelijk, maar of het nou zo goed is ..... Ga voor het beste! Met onze Mix besparen verstandige baasjes ook nog eens op dierenartskosten. 

 

 Het vlees in ons kattenvoer is geschikt voor menselijke consumptie!